top of page
Vastgoed facility

Technologische
ontwikkelingen. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Dankzij technologie bieden wij onze klanten de best mogelijke ervaring

In de wereld van facility management spelen technologische ontwikkelingen een steeds grotere rol bij het efficiënt beheren en onderhouden van gebouwen en faciliteiten. Burgstate omarmt deze technologische vooruitgang en integreren we innovatieve oplossingen in onze dienstverlening.

Technologische ontwikkelingen die we toepassen zijn:

 

Automatisering:

Automatisering speelt een cruciale rol in het stroomlijnen van processen en het verminderen van menselijke fouten. Burgstate implementeert geautomatiseerde systemen voor taken zoals temperatuurregeling, verlichting en toegangscontrole. Hierdoor wordt de operationele efficiëntie verbeterd en wordt energieverbruik geoptimaliseerd.

 

Managementsoftware:

Moderne managementsoftware stelt ons in staat om alle aspecten van facility management centraal te beheren en te monitoren. Met behulp van geavanceerde software kunnen we onderhoudsplanningen opstellen, voorraadbeheer optimaliseren, en real-time gegevens analyseren om proactief problemen aan te pakken en besluitvorming te verbeteren.

Internet of Things (IoT):

Door het Internet of Things kunnen we apparaten en systemen in gebouwen verbinden en communiceren, waardoor we inzicht krijgen in hun prestaties en status. Hierdoor kunnen we preventief onderhoud uitvoeren, energieverbruik optimaliseren en de algehele gebruikservaring verbeteren.

Responsive systemen:

Met behulp van sensoren en slimme technologieën kan Burgstate systemen implementeren die reageren op veranderende omstandigheden in een gebouw. Denk hierbij aan het aanpassen van de verlichting op basis van daglichtniveaus of het regelen van de temperatuur afhankelijk van het aantal aanwezige personen.

 

Door gebruik te maken van deze technologische ontwikkelingen kunnen wij onze facility managementdiensten nog efficiënter, effectiever en duurzamer maken. Daardoor biedt Burgstate zijn klanten en de gebruikers van de panden de best mogelijke ervaring!

Vastgoed onderhoud

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page