top of page
Vastgoed facility

Onze
facility diensten. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Professionele en betrouwbare facility service

Burgstate kan een breed scala aan diensten op het gebied van facility management aanbieden om op die manier jouw vastgoed en faciliteiten te beheren en te optimaliseren.

Burgstate vastgoedbeheer

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

Schoonmaakdiensten:

De schoonmaakdiensten van Burgstate omvatten dagelijkse schoonmaak, periodiek onderhoud, dieptereiniging en specialistische reiniging. We zorgen voor een schone en hygiënische omgeving, zowel binnen als buiten jouw pand.

 

Schilderwerkzaamheden:

Van het schilderen van muren en plafonds tot het beschermen van metalen oppervlakken: onze schilderwerkzaamheden geven jouw pand een frisse uitstraling en beschermen het tegen slijtage en weersinvloeden.

 

Onderhoud:

Het onderhoudsteam van Burgstate staat klaar om alle aspecten van jouw gebouw te onderhouden: elektrische systemen, sanitair, luchtbehandeling en nog veel meer. We voeren preventief onderhoud uit om problemen te voorkomen en zorgen voor een veilige en goed functionerende werkomgeving.

Ruimtebeheer:

Wij helpen bij het efficiënt indelen en beheren van al jouw ruimtes: kantoren, vergaderruimtes, opslagruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. Door middel van slimme ruimteplanning maximaliseren we het gebruik van beschikbare ruimte en bevorderen we een productieve werkomgeving.

 

Deze diensten worden bij Burgstate uitgevoerd door gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in facility management.

Bij Burgstate Facility Management kun je rekenen op professionele en betrouwbare service, elke keer weer!
bottom of page