top of page
Burgstate klantenserivice

Klantenservice
en ondersteuning. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte

Ondersteuning in het versnellen van de energie transitie

Bij Burgstate begrijpen we het belang van uitstekende klantenservice en ondersteuning voor de gebruikers van de faciliteiten die we beheren. We zijn een ​​partner die niet alleen hoogwaardige facilitaire diensten levert, maar ook proactief inspeelt op de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Persoonlijke aandacht:

Onze klantenserviceteams zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht aan elke klant. We luisteren naar hun wensen, behoeften en feedback om ervoor te zorgen dat we oplossingen bieden die nauw aansluiten op hun verwachtingen.

 

Responsieve communicatie:

We hechten veel waarde aan open en transparante communicatie met onze klanten. Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en feedback te ontvangen. We reageren snel op alle verzoeken en om een ​​duidelijke lijn van communicatie te behouden.

 

Facilitair advies:

Naast onze operationele diensten bieden we ook facilitair advies aan onze klanten. Of het nu gaat om strategische planning, optimalisatie van processen of implementatie van nieuwe technologieën, ons ervaren team staat klaar om deskundig advies te geven om de facilitaire operaties te verbeteren.

Projectmanagement:

Wanneer onze klanten nieuwe projecten initiëren of faciliteiten renoveren, bieden we uitgebreid projectmanagement om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van planning tot uitvoering en follow-up, we zorgen voor een gestroomlijnd proces en leveren resultaten van hoge kwaliteit.

 

Interim-management:

In situaties waarin tijdelijke ondersteuning nodig is, kunnen onze klanten rekenen op onze interim-managementdiensten. We bieden gekwalificeerde professionals die tijdelijk kunnen inspringen om operationele continuïteit te waarborgen en veranderingen te leiden.

 

Bij Burgstate wil niet alleen een facilitaire dienstverlener zijn, maar een strategische partner die waarde toevoegt aan de activiteiten van onze klanten. Onze toegewijde klantenservice en ondersteuning spelen een essentiële rol bij het realiseren van dit doel.

Duurzaamheid in vastgoed

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page