top of page
Duurzaamheid

Facility management
en duurzaamheid. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Wij geloven dat duurzaamheid en facility management hand in hand gaan

Burgstate erkent de cruciale rol die facility management speelt bij het bevorderen van duurzaamheid binnen organisaties. Als toegewijde facilitaire dienstverlener streven we ernaar onze klanten te adviseren en te begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van duurzaamheidsinitiatieven.

Hier is hoe we duurzaamheid integreren in onze facilitaire dienstverlening:

 

Energie-efficiëntie:

We helpen onze klanten bij het identificeren van mogelijkheden voor energiebesparing binnen hun faciliteiten. Dit omvat het gebruik van energiezuinige verlichtingssystemen, HVAC-systemen met een laag energieverbruik en het implementeren van slimme energiemanagementtechnologieën om het energieverbruik te optimaliseren.

 

Afvalbeheer:

Burgstate ondersteunt klanten bij het ontwikkelen van effectieve afvalbeheerstrategieën om de hoeveelheid geproduceerd afval te verminderen en recycling te bevorderen. We helpen bij het implementeren van gescheiden afvalinzamelingsprogramma's en stimuleren het gebruik van herbruikbare materialen om de impact op het milieu te minimaliseren.

 

Milieuvriendelijke processen:

Onze facilitaire experts identificeren mogelijkheden om milieuvriendelijke processen te integreren in de dagelijkse activiteiten van onze klanten. Dit omvat het gebruik van duurzame schoonmaakproducten, het promoten van groene mobiliteitsopties voor werknemers en het aanmoedigen van milieubewuste gedragingen op de werkvloer.

Door duurzaamheid te verankeren in onze facilitaire dienstverlening, kunnen we onze klanten helpen bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschappen waarin we opereren.

Bij Burgstate geloven we dat duurzaamheid en facility management hand in hand gaan om een veerkrachtige en duurzame toekomst te creëren.
Vastgoed trends

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page